zondag, 19. december 2004 - 17:41

Nooit meer zonder jas de deur uit

Warmond

Verborgen apparatuur en zendertjes iets uit een James Bond film? Als 007 een snowboardjas droeg wel. Sportswear fabrikant O'Neill moet haast wel zijn eigen 'Q' in dienst hebben, want de nieuwe Hub Jacket is even functioneel als futuristisch. Een mix van James Bond en -xXx- is een betere benaming van deze multifunctionele hightech jas. Hij combineert het uiterlijk van x-treme sports met de vernuftigheid van de Bond gadgets.

Overal bellen, muziek luisteren en internetten. De Hub Jacket maakt het mogelijk. Hub is zijn naam en de werking net zo. De jas is eigenlijk een multifunctionele server. De ingebouwde mp3-speler zorgt voor hoge kwaliteitsmuziek. En nog ongezien ook. Want het besturingspaneel zit in de linker mouw. En met 128 mb schijfruimte passen er wel een stuk of 40 nummers op de, in de borstzak, verborgen mp3-speler. Met het bijgeleverde USB-kabeltje kan de muziek simpel vanaf de computer worden gedownload.

Een tekort aan Bluetooth punten in Nederland? Geen probleem want ook hierin is voorzien. Door de infrarode Bluetooth aansluiting is internetten met laptop overal mogelijk. Of even bellen? In de kraag van de jas zit een microfoontje verwerkt. En natuurlijk werkend op spraakherkenning. Tijdens die gewaagde snowboard jump even een vriend bellen kan hands-free. Bijkomend voordeel is dat verkoudheden in de winter zullen teruglopen. Want wie wil er nu nog zonder jas de deur uit?

Advies verkoopprijs: € 499,- inclusief mp3-speler.
Verkoop- en productinfo: SSB, tel: +31(071) 5813813, of kijk op www.oneilleurope.com

(c) BON / foto:trendpers
Categorie:
Tag(s):