zaterdag, 18. december 2004 - 13:55

Sfeervol Wonen, de inspiratiebron op woongebied!

Zwolle

De nieuwste editie van de woonbeurs Sfeervol Wonen vindt plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 januari 2005 in de IJsselhallen Zwolle. In deze editie worden twee nieuwe thema's toegevoegd aan de succesformule van Lifestyle & Decoration en Kunst. Bij het thema Bouwen en Klussen kunt u terecht voor al uw vragen over klussen in en aan het huis. Een ander nieuw thema is Advies en Makelaardij waar het nieuwste huizenaanbod wordt gepresenteerd.
<BR>
<BR>

Lifestyle & Decoration
De woonbeurs Sfeervol Wonen is na zeven succesvolle edities niet meer weg te denken uit de wereld van woonbeurzen. Op deze sfeervolle beurs kunt u inspiratie en ideeën opdoen op het gebied van woninginrichting en woonaccessoires volgens de laatste trends. Verder zijn er de mooiste presentaties van exposanten te zien die worden aangevuld met een doorlopend programma van workshops en demonstraties waar u als bezoeker aan kunt deelnemen. Voor praktische woonproblemen kunt u terecht op het adviesplein waar architecten, ontwerpers en decorateurs u een vernieuwende en creatieve oplossing bieden.

Kunstbeurs
Sinds 2003 is de Kunstbeurs geïntegreerd in Sfeervol Wonen. Na twee succesvolle jaren blijkt dit thema door bezoekers erg gewaardeerd en wordt het gezien als een onmisbaar detail bij het sfeervol inrichten van de woning. Tijdens de beurs zullen vele kunstenaars hun werk tonen die past in elk sfeervol interieur.

Bouwen & Klussen
Wilt u graag een nieuw dakraam in uw huis of wilt u andere tegels in de badkamer, of wilt u graag de wanden van uw woonkamer een nieuw kleurtje geven dan kunt u voor informatie en tips terecht bij het thema Bouwen en Klussen. De standhouders demonstreren hun producten en staan klaar om u advies op maat te geven. Sfeervol Wonen biedt u de mogelijkheid alle informatie te vergaren over onder andere zelf klussen, maar laat ook zien hoe specialisten u van dienst kunnen zijn.

Advies & Makelaardij
Bij de aankoop van een huis komt heel wat bij kijken. Tijdens Sfeervol Wonen kunt u advies en informatie inwinnen over financiering, hypotheken en verzekeringen. De makelaars presenteren een uitgebreid assortiment aan huizen en specialisten geven u goede raad over het afsluiten van een hypotheek. Ook wanneer u uw huis wilt laten taxeren of als u op zoek bent naar een nieuwe woning, is een bezoekje aan Sfeervol Wonen zeker de moeite waard.

Openingstijden Sfeervol Wonen
Donderdag 20 t/m zondag 23 januari 2005
Donderdag en vrijdag: 12.00 tot 21.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 tot 18.00 uur

Toegangsprijs
Volwassenen: € 7,50
Kinderen tot 14 jaar gratis

Kortom, alles op het gebied van wonen wordt onder één dak gepresenteerd tijdens Sfeervol Wonen in de IJsselhallen!


Wonen wordt nu nog Sfeervoller met Sfeervol Wonen

(c) BON / foto:Expo groep bv

Categorie:
Tag(s):