zondag, 19. december 2004 - 19:21

Uniek montuur CliCt in elke situatie

Sieraad van de 21e eeuw is de zonnebril. Was deze vroeger puur functioneel, dan is hij tegenwoordig een verlengde van iemands persoonlijkheid. Ultra cool of gedistingeerd chique. Voor elke stijl is er een bijpassende zonnebril. Maar wat als de zon even niet schijnt? Of het binnen te donker is voor de bril? Dan komt het opbergprobleem.

Welk probleem eigenlijk? Want met CliC van Talba is er geen probleem. Zonnebrillen, sportbrillen en leesbrillen met een magnetische sluiting aan de voorkant. Verdwijnt de zon dan worden de glazen simpelweg van elkaar geklikt en hangen de glazen door de doorlopende achterkant eenvoudig langs de nek. Weg bril en geen lastige opbergkoker meer nodig.

Er is keuze in de opbergmogelijkheden. Hangt de bril casual langs de nek naar beneden of worden de glazen onopvallend in de binnenzakjes gestopt. Simpel achter de revers schuiven is ook een optie. De CliC heeft een unieke sluiting. Niet alleen in gebruik, maar ook in degelijkheid. Zo klikt de bril wel handmatig open, maar niet bij grote luchtweerstand, zoals tijdens het skiën of motorrijden. De Neodynium magneet is bestand tegen een kracht van 200 km/u. Stevig design van Talba dus.

De CliC sportbril is verkrijgbaar in 10 verschillende hippe kleurencombinaties. En heeft een schuimsluiting zodat de glazen niet beslaan. Ook glazen op sterkte behoren tot de mogelijkheden.De CliC leesbril is in grootte verstelbaar en leverbaar met glazen in 3 verschillende sterktes: +1.5 +2.0 en +2.5. Door de modieus gekleurde monturen is er voor ieder wat wils. De CliC zonnebrillen zijn er in twee verschillende modellen en 3 kleuren.

Advies verkoopprijs: sportbril € 99,95, leesbril € 49,95, zonnebril € 119,95.
Verkoop- en productinfo: Talba Nederland B.V., tel: +31 (0) 172 434.454 of kijk op www.talba.nl

(c) BON / foto:trenpers
Categorie:
Tag(s):