maandag, 20. december 2004 - 11:59

Winterse Avond(t)uren in Burgers' Zoo

Arnhem

Burgers' Zoo organiseert als afsluiting van het jaar vier sfeervolle open avonden in het dierenpark, waarbij de bezoekers de spanning kunnen beleven van een tropisch regenwoud, een levende woestijn en een kleurrijke oceaan in het donker! Tijdens de "Winterse Avond(t)uren", zoals deze open avonden genoemd worden in Burgers' Zoo, zijn overal in het park speciale verlichtingen en leuke informatiestandjes met winterse lekkernijen te ontdekken op de verlichte route door het park. De bezoekers zullen zich laten meeslepen door de sprookjesachtige sfeer in een donker dierenpark en genieten van deze gezellige feestavonden in Burgers' Zoo.

Burgers' Zoo wil de bezoekers een leuk alternatief bieden om de gezellige sfeer van de kerstdagen vast te houden tot aan oud en nieuw. Kinderen vinden een nachtelijk bezoek aan een dierenpark een spannend avontuur en de vaste bezoekers van Burgers' Zoo weten uiteraard als geen ander dat ze geen kou hoeven te lijden in het park: in dit winterse decor zijn delen van Burgers' Bush, Burgers' Desert en Burgers' Ocean geopend en ook daar zijn sfeervolle elementen aangebracht. Onze gasten zullen ontdekken dat zij een totaal ander beeld krijgen van het dierenpark dat zij inmiddels goed dachten te kennen!

De bezoekers hoeven niet bang te zijn dat ze zullen verdwalen in het donker: Burgers' Zoo heeft een duidelijke route voor hen uitgestippeld door het dierenpark, waarbij zij de hoofdpaden door Burgers' Bush, Burgers' Desert en Burgers' Ocean kunnen nemen. Niet alle delen van Burgers' Zoo zullen geopend zijn in verband met nachtrust voor bepaalde diersoorten en de begaanbaarheid in het donker van bepaalde parkdelen voor onze bezoekers.

De Winterse Avond(t)uren zullen plaatsvinden op 27, 28, 29 en 30 december 2004 in Burgers' Zoo. Het dierenpark zal dan extra lang geopend zijn en vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur zal deze speciale, knusse sfeer gecreëerd worden. Voor deelname aan deze Open Avonden hoeft niet van tevoren gereserveerd te worden. Burgers' Zoo geeft vanaf 16.00 uur maar liefst 50% korting op de normale toegangsprijzen! De toegangsprijzen vanaf 16.00 uur bedragen dan
€ 7,50 voor volwassenen, € 6,50 voor 65+ en € 5,00 voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Kinderen van 0 tot en met 3 jaar oud mogen gratis naar binnen.
Provincie:
Tag(s):