zondag, 19. december 2004 - 20:05

Zitten in drie dimensies

Vught

In tijden waar steeds meer automatisch gedaan wordt, waar de digitale snelweg de autobaan aan het vervangen is en lopen eigenlijk nog alleen maar een sport is, gaat de gezondheid achteruit. Te weinig beweging is niet alleen funest voor het aantal kilo's maar ook voor de algehele gezondheid. Vrees niet langer, want voortaan kan er getraind worden wanneer je bezig bent met alledaagse dingen. Zittend achter de computer, voor de TV of gewoon aan de keukentafel. Swoppen is de sport, uitgeoefend met de Swopper.

De vrolijk ogende 'kruk' zit even comfortabel als dat hij gezond is. Door het speciale veersysteem en het ontbreken van rug- en armleuningen blijft de gebruiker in beweging. Hierdoor worden rug en spieren gesterkt. Trainen zonder moeite voor jong en oud, groot en klein, dik of dun.

Het onbewust aan- en ontspannen van de spieren en het continu wisselen van houding stimuleert ook de doorbloeding. En doordat het lichaam steeds lichtjes in beweging is, wordt zelfs een diepere ademhaling gewaarborgd. Allemaal factoren die de energie enorm aanvullen. Voel je fit met Swopper.

Naast de heilzame werking van de Swopper is hij bovenal trendy. Het design doet hem afwijken van al die andere ergonomische stoelen. De Swopper is juist een aanvulling op het interieur! Maar zit dat dan wel comfortabel zo'n 'train-stoel' ? Juist wel, door de ronde zitting worden spieren in het bovenbeen niet afgeklemd waardoor het zitcomfort toeneemt.

Advies verkoopprijs: v.a. 430,00 euro.
De Swopper is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.
Verkoop- en productinfo: Ergo Zit, tel: +31 (0) 73 657.13.00 of kijk op www.swopper.nl

(c) BON / foto:trendpers


Categorie:
Tag(s):