donderdag, 22. september 2005 - 16:35

1000 ‘Ridders van de weg’

Amsterdam

TVM verzekeringen zet zaterdag 24 september 2005 een record aantal Nederlandse vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje. Meer dan 1000 chauffeurs zullen gehuldigd worden voor respectievelijk 3, 5, 10 en 20 jaar schadevrij rijden Tijdens de manifestatie Ridders van de Weg in Nijkerk. Voor het eerst in de 39-jarige geschiedenis van de Ridders van de Weg heeft het totale aantal ‘Ridders’ dit jaar de 1000 overschreden.

Minister Peijs van Verkeer en Waterstaat zal de aanwezige chauffeurs toespreken en persoonlijk de insignes opspelden die behoren bij de gouden en diamanten onderscheidingen voor respectievelijk 10 en 20 jaar niet door eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken te zijn geweest. 'De Nederlandse chauffeurs behoren in Europa tot de top evenals hun opleiding' aldus TVM-topman mr. Arjan Bos.

Sprekers mr. Arjan Bos van TVM verzekeringen en het hoofd Dienst Verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten commissaris P.van Beek zullen stilstaan bij tal van actuele ontwikkelingen rond het transport in Nederland als de toename van het aantal eenzijdige ongevallen met vrachtwagens en de noodzaak van bewaakte parkeerplaatsen langs de Europese autowegen. ©BON
Provincie:
Tag(s):