dinsdag, 17. mei 2005 - 16:15

15.000 Bezoekers op zonovergoten Dancetour

Breda

De tweede editie van Dancetour Breda was een groot succes. Liefst 15.000 jongeren wisten op eerste Pinksterdag het Chasséveld in Breda te vinden. Vanaf de eerste plaat van DJ Dazzle brak de zon door en vervolgens heeft geen enkele wolk zich aan de hemel vertoond. “Na een verregende eerste editie had Breda dit weer verdiend�, aldus een enthousiaste bezoeker. Na twee evenementen staat de teller voor Dancetour 2005 inmiddels op ruim 50.000. Op het gratis toegankelijke dance evenement traden ook Cor Fijneman, ATB, Bas&Ram en Scot Project op.

Dazzle en Cor Fijneman hadden geen enkele moeite om het ‘thuispubliek’ in beweging te krijgen. “Een echt top feest in het centrum van Breda�, aldus een razend enthousiaste Cor Fijneman. ATB uit Duitsland heeft z’n ogen uit gekeken. “Dit kan alleen in Nederland, ongelofelijk! Fantastisch!�. Bas & Ram hadden ook vorig jaar in de regen al succes in Breda, maar deze keer ging het ‘dak’ er echt af! Scot Project trok de lijn van Bas&Ram door en sloot het evenement in stijl af.

De bezoekers kan de samenwerking met Unicef niet zijn ontgaan. Unicef was prominent aanwezig op het evenement in Breda. Via de verkoop van fortune cookies en party-pics is geld opgehaald. Unicef heeft zich duidelijk bij het Bredase publiek in de kijker gespeeld.
Provincie:
Tag(s):