zondag, 9. januari 2005 - 21:57

18-jarig meisje vermist

Born

Sinds vrijdagavond 7 januari 2005 wordt de 18-jarige Jeanny Wagemans uit Born vermist. Die avond vertrok zij omstreeks 19.00 uur per fiets vanaf haar ouderlijke woning aan de Bornerkapelstraat om naar een vriendin te gaan die eveneens in Born woont. Daar is zij nooit aangekomen. Met haar mobiele telefoon die zij bij zich had werd diezelfde avond nog een sms-bericht aan haar broer verzonden. Daarna was er geen contact meer.
<BR>

De ouders kunnen geen aanwijsbare reden voor de verdwijning van hun dochter aangegeven. De politie houdt er rekening dat het meisje slachtoffer is geworden van een misdrijf. Het AD meld maandag in haar krant, dat de ex vriend van het meisje is aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Ook zijn voertuig is in beslag genomen. Zondag hebben familie en kennissen, ondersteund door de brandweer op diverse locaties in Born naar de vermiste gezocht. Daarbij werden in Grevenbicht enkele spullen van de vermiste Jeanny Wagemans gevonden.

Het signalement van Jeanny Wagemans luidt:
slank postuur en 1,75 tot 1,80 mtr. groot, blanke huid, bruine ogen, lang krullend donderbruin haar. Zij droeg een bril.
Zij was gekleed in een oranje windjack met een pantalon waarvan de kleur onbekend is. Verder had zij een camelkleurig handtasje bij zich met daarop glinsterende patronen.
De fiets die het meisje bij zich had was een vrij nieuwe zwarte zogenaamde omafiets waarop o.a. stickers met daarop afgebeeld hondenpootjes.

De politie is dringend op zoek naar getuigen ( tel. 0900 – 8844).
© BON/Politie Limburg-Zuid

Provincie:
Tag(s):