zondag, 25. december 2005 - 19:19

20-Jarige jongen overlijdt na ruzie

Deventer

Een 20-jarige man uit Deventer is in de nacht van zaterdag op zondag overleden als gevolg van zinloos geweld. Het slachtoffer fietste omstreeks 03.45 uur samen met zijn vriendin in de buurt van het Churchillplein in Deventer, toen drie jongens vermoedelijk in de leeftijd van 16 en 18 jaar agressief opstelde tegenover de jongen. Het meisje probeerde het nog te sussen, maar voor ze het wist lag de jongen met ernstige verwondingen aan zijn hoofd op de grond.

Een politieman die het tweetal aantrof heeft direct een ambulance laten komen die snel ter plaatse was. De jongen is overgebracht naar een ziekenhuis alwaar hij is overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft nog geen van de drie jongens aangehouden.

Het signalement van de drie jongens luidt: leeftijd tussen de 16-18 jaar, lengte van twee jongens tussen de 1.65-1.70 m, beiden donker gekleed en de 3e jongen ca. 1.80 m lang en een smal postuur. Hij droeg een lange zwarte jas. Na het incident liepen ze verder de Verzetslaan in.

Het slachtoffer is een 20-jarige Deventenaar. De politie heeft inmiddels een groot rechercheteam van 20 man samengesteld die deze zaak onderzoekt. De politie is dringend op zoek naar deze drie jongens of naar mensen die getuige zijn geweest van de ruzie, dan wel over informatie beschikken die met dit misdrijf verband houdt.
Provincie:
Tag(s):