woensdag, 30. maart 2005 - 13:02

24: The Game in de maak

Sony Computer Entertainment heeft een bericht naar buiten gebracht dat ze samen met Twentieth Century Fox bezig zijn met een nieuw computerspel. Het spel heet ’24: The Game’ en is gebaseerd op de gelijknamige succesvolle televisieserie. Het spel speelt zich af rond seizoen twee en drie van de serie.

In het spel kruip je in de huid van Jack Bauer die werkzaam is bij de Los Angeles Counter Terrorist Unit (CTU). Het spel zal meer dan 100 missies bevatten en aan jou de taak om te schieten, te sluipen en te puzzelen. Daarnaast kan je ook plaatsnemen in voertuigen en moet je verdachten ondervragen of satellietfoto’s onderzoeken.

Om het spel zo echt mogelijk te laten lijken hebben de hoofdpersonen van het serie hun stem en gezicht over laten zetten in het spel. Onder andere zullen Kiefer Sutherland, Elisha Cuthbert en Carlos Bernard voorbij komen.

De muziek wordt verzorgd door Sean Callery en het script is afkomstig van de schrijver van de originele serie, Duppy Demetrius. De tussenfilmpjes zullen eveneens opgenomen worden het productieteam van 24.

Het spel zal in het najaar van 2005 verschijnen en is exclusief voor de Playstation 2.
Categorie:
Tag(s):