woensdag, 28. december 2005 - 19:29

5 x 5 voetbaltoernooi in Breda-Noord

Breda

Kinderen van 8 tot 16 jaar uit Breda Noordoost kunnen zich vanaf nu opgeven voor een voetbaltoernooi dat de gemeente in samenwerking met Stichting Vertizontaal op woensdag 28 december organiseert in Racketcentrum Optisport aan de Terheijdenseweg 500. Dit toernooi wordt georganiseerd omdat de kinderen uit Breda Noordoost de afgelopen periode niet op hun eigen trapveldjes hebben kunnen spelen. Die zijn opnieuw ingezaaid door de gemeente.

In het najaar heeft de gemeente op een zevental locaties in Breda Noordoost de trapveldjes opnieuw ingezaaid. Dit was nodig omdat het gras door intensief gebruik versleten was. Nadat de trapveldjes waren ingezaaid, mochten de kinderen er een kleine drie maanden niet op spelen.

Jongerenwerkers van Stichting Vertizontaal hebben in deze periode samen met de kinderen uit Breda Noordoost een aantal alternatieve activiteiten opgezet, zodat de kinderen niet op de trapveldjes zouden gaan spelen. Dit bleek zo'n groot succes dat alle trapveldjes nu weer goed bespeelbaar zijn. Om dit succes te vieren organiseren Stichting Vertizontaal en de gemeente op woensdag 28 december een 5x5 voetbaltoernooi voor alle kinderen van 8 tot 16 jaar uit Breda Noordoost. Uiteraard zijn daar leuke prijzen mee te winnen.

De teams bestaan uit minimaal vijf spelers. Je kunt jezelf of je team op een aantal manieren opgeven. Via Vertizontaal Jongerenwerk Noordoost, telefoon 06 233 305 42 (Ali Lammou), via de basisscholen in Breda Noordoost en in de jongerencentra Geeren-Zuid (Cornelis Joosstraat 82), Geeren-Noord (Philip Lammekensstraat 30) en Wisselaar (Steendorpstraat 2).
Provincie:
Tag(s):