vrijdag, 27. mei 2005 - 13:42

75-Jarige vrouw verjaagt insluiper

Barneveld

Een 75-jarige vrouw uit Barneveld heeft donderdagavond omstreeks 17.30 uur twee insluipsters uit haar woning verjaagd. De vrouw had vanwege het warme weer de achterdeur van haar huis in de wijk Oldenbarnevelt opengezet.

Op een gegeven moment kijkt een voor haar onbekende vrouw naar binnen en vraagt haar een leeg flesje met water te vullen. Op het moment dat de Barneveldse dit doet, merkt ze dat de vrouw niet alleen is. De onbekende vrouw trekt hierop de keukendeur dicht, waardoor de bewoonster het zicht op de gang werd ontnomen. De Barneveldse vertrouwde het niet en verjaagde met een knuppel de vrouw naar buiten. Op dat moment zag ze ook dat een andere onbekende vrouw uit de woonkamer kwam rennen. Ook die vrouw werd verjaagd. Voor zover bekend is er niets ontvreemd.
Van de twee onbekende vrouwen zijn signalementen bekend. De vrouw die om water vroeg zou ongeveer 20 tot 25 jaar oud zijn, blank, heeft een normaal postuur en droeg halflang krullend blond haar. De andere vrouw was ongeveer 25 tot 30 jaar oud, blank, een beetje gezet postuur, een rond hoofd en droeg donker haar.

Provincie:
Tag(s):