donderdag, 28. april 2005 - 12:57

80-Jarige vrouw beroofd

Sluis

Woensdag omstreeks 14.55 uur werd een 80-jarige vrouw uit de gemeente Sluis in de Hoogstraat in Sluis beroofd. Zij fietste over het onverharde grindpad aan de buitenwal van de Hoogstraat in de richting van de Zuiddijk. Bij een bocht zat een man op een bankje die, toen zij naderde, een bromfietshelm opzette, haar van de fiets trok en geld eiste. De vrouw die bij deze beroving tweemaal ten val kwam, viel tegen het prikkeldraad en raakte gewond aan haar heup en knie. Zij kon de man bij zijn helm pakken en schopte hem. De man pakte haar bril, fietstas, wandelstok en paspoort en reed weg op een donkerkleurige scooter, eerst door de Hoogstraat richting de zwinbrug. Kwam daarna terug en verdween in de richting van Sluis.

Het signalement van de man luidt: blanke huidskleur, leeftijd ongeveer 20 jaar. Hij droeg donkere kleding en een donkere helm en reed op een donkerkleurige scooter.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze beroving. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Oostburg of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

© BON
Provincie:
Tag(s):