woensdag, 16. november 2005 - 22:12

A new generation is born

Tilburg

Al in 1979 begonnen in de schaakcomputermarkt en via Flight-simulators en PC-accessoires in 1999 uitgegroeid tot merk nummer 2 van de wereld (!). Saitek staat voor vernieuwing in techniek en comfort. Zette deze firma eerder al de simulatie- en PC-wereld op zijn kop, nu is het de beurt aan audioland. Oogstrelend design gekoppeld aan revolutionaire technieken met ultra hoog luistercomfort.

Steeds meer mensen spelen muziek af via andere methoden dan de ‘gouwe ouwe’ stereotoren. In woonkamer en tuin is de PC als afspeelmedium in opkomst. Mp3-spelers en handheld gameconsoles bliezen gezamenlijk de ghettoblaster en walkman uit beeld. Inmiddels zijn de plug-in boxjes en koptelefoons niet meer te tellen. SAITEK zet daar een nieuwe professionele standaard neer. Flitsend design, hoge geluidskwaliteit en betrouwbare technieken zorgen voor een nieuwe generatie gadgets.

Luisteren naar een helder geluid en voelende bass op boxen die muziek als ‘feeling’ brengen en dat ook nog eens zonder draden wirwar? De A-250 Wireless en zijn broertje A-200 portable luiden een nieuwe generatie geluidsboxen in. Wireless, dus zonder draad. Perfecte verbinding met de boxen door de Bluetooth functie en een 2.4 Ghz kanaal. Geen geruis of stoorzenders, enkel de beste muziek uit elk apparaat in iedere kamer of zelfs daarbuiten. Waar andere boxen vaak logge objecten zijn, gaat SAITEK voor design. Kleine, sterke boxen met futuristisch design zijn het gevolg. Door middel van Plug-and-Play kan iedereen, van jong tot oud, voortaan naast de PC ook Ipod, laptop of MP3-speler simpel voorzien van perfect geluid, dankzij het 2.1 Neodemium speakersysteem van SAITEK.

Voor wie niet zijn hele omgeving wil laten meegenieten zijn er de A-300 en A-350 wireless headphone. Gelikt design, draagcomfort en vooral erg lekker geluid. Want zonder draad, met zacht rubber ‘over ear’ vorm, een accu die het 8 uur volhoudt en een oplaadtijd van maar 1 uur, is dit stylish vormgegeven kunststukje nu al een klassieker.

Advies verkoopprijs: A-200 € 109,00, A-250 € 139,00, A-300 € 19,99 en
A-350 € 99,00.
Categorie:
Tag(s):