dinsdag, 13. december 2005 - 15:24

A1 deels afgesloten voor reconstructie

Naarden

<BR>Op maandagavond heeft er een reconstructie plaats gevonden van een incident dat op maandag 31 oktober 2005 is gebeurd. Die ochtend werd door agenten van de politie Utrecht een 43-jarige man uit Amsterdam gesignaleerd in een gestolen auto. De achtervolging werd ingezet waarbij in Hilversum agenten van de politie Gooi en Vechtstreek assistentie verleenden. Tijdens de achtervolging werd de man klemgereden ter hoogte van de afrit Gooimeer. Hij probeerde te ontkomen waarbij op de agenten is ingereden. De agenten hebben vervolgens op de auto geschoten.

De achtervolging werd opnieuw gestart waarbij de Amsterdammer ter hoogte van de aansluiting met de A6 keerde en tegen het verkeer in reed. De man raakte hierbij in een slip en kwam in de vangrail tot stilstand waarna hij werd aangehouden. Er zijn bij het incident geen gewonden gevallen.

Om meer duidelijkheid te krijgen vind er een reconstructie plaats op de A1. De rijstrook richting Amsterdam ter hoogte van de afrit Gooimeer was vanaf 20.00 uur deels afgesloten. In de loop van de nacht werd de weg weer vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):