dinsdag, 6. september 2005 - 11:49

A1GP: Oranje boven!

Gisteren werd in Noordwijk het A1GP team van Nederland gepresenteerd, Sheikh Maktoum Hasher Maktoum Al Maktoum had de eer om Erica Terpstra, voorzitter van NOC-NSF de bolide te 'overhandigen'. Toen dit allemaal was gebeurt mocht Jos Verstappen de wagen naar binnen rijden.
<BR>
<BR>Volgens Sheikh Maktoum is de oranje kleur van de Nederlandse wagen de meest opvallende van gehele A1GP veld.

"Niet alleen op de baan, maar ook naast de baan op de tribunes zal het oranje erg gaan opvallen!", aldus Sheikh Maktoum over de Nederlandse kleur.

"Ik ben erg lovend over de A1GP", verklaart Jos Verstappen. "De races zullen zeker spannend worden en ik kan helemaal los. Team Nedrland is tijdens de testdagen steeds sterker geworden, kijk bijvoorbeeld naar de laatste testdag op Paul Ricard die we als derde wisten af te sluiten", aldus de Nederlander.

Jeroen Bleekemolen verklaarde het fijn te vinden weer eens in een Formule wagen te racen. "Na twee jaren DTM kan ik eindelijk weer eens wat ervaring opdoen in een Formule klasse", verklaart Bleekemolen. "In mijn jaren bij de DTM waarbij ik tegen bijvoorbeel Heinz-Harald Frentzen moest knokken heb ik erg veel geleerd, ik wou die gasten natuurlijk wel verslaan waardoor ik alles uit mezelf moest halen!", aldus de jongste Bleekemolen.

Niet alleen de beide rijders maar ook teambaas Jan Lammers is erg blij met de A1GP. "Ik ben erg blij met deze klasse, dit is echt de kroon op het werk van Racing For Holland en alle medewerkers hebben er voor geknokt om een Nederlandse auto op de baan te krijgen, we mogen er trots op zijn!", verklaart Lammers.
Categorie:
Tag(s):