zondag, 12. juni 2005 - 12:40

Aanhoudingen voor rijden onder invloed

Flevoland

Surveillerende politieagenten hebben een aantal bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed.
<BR>
<BR>De politie heeft vrijdagavond op de Urkerweg in Tollebeek een 48-jarige automobilist uit Urk aangehouden. Het voertuig van de Urker voerde geen verlichting. Bij de controle constateerden de agenten dat de bestuurder vermoedelijk alcohol had gedronken. Op het politiebureau blies de Urker 1,7 promille. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Een 24-jarige automobilist uit Ens is zaterdagnacht op de Ettenlandseweg in de Noordoostpolder aangehouden voor het rijden onder invloed. Op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van 1.0.

Op de Sluiskade in Almere is zaterdagnacht een 27-jarige bestuurder uit Almere aangehouden voor rijden onder invloed. Op het politiebureau bleek hij een promillage te hebben van 1,2. Een proces-verbaal is opgemaakt.

Een 33-jarige bromfietser uit Huizen werd vrijdagnacht aangehouden op de Baardmeesweg te Zeewolde voor rijden onder invloed. Uit een ademanalyse op het politiebureau bleek dat hij een promillage had van 1.0. Een proces-verbaal is opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):