donderdag, 13. oktober 2005 - 17:44

Aanrijding door brand

Rilland

De aanrijding vond plaats toen het verkeer werd omgeleid i.v.m. een brandende vrachtwagen in Brabant. Het verkeer werd vanaf de A58 via uitvoegstrook bij afslag Rilland geleid. Ter hoogte van de afrit vond de aanrijding plaats. Een 54-jarige, uit Ortenberg (D) afkomstige, bestuurder van een vrachtauto reed op de rechterrijstrook van de A58 in de richting van Bergen op Zoom. Voor hem reed, deels op de vluchtstrook een 24-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.

De vrachtwagenbestuurder wisselde van rijstrook door naar rechts uit te wijken en de afrit op te rijden. Hij liet de automobilist niet voorgaan en bij de aanrijding raakten de vrachtwagen en de personenauto beschadigd.

In Brabant vloog om 04.00 uur een vrachtauto met aanhangwagen, geladen met stro, in brand.Door de Zeeuwse politie werd het verkeer op de A58 en de Oude Rijksweg geregeld en voor de filebeveiliging gezorgd. Omstreeks 10.15 uur kon de verkeersregeling weer worden opgeheven. Rijkswaterstaat heeft voor de omleiding en afzetting van een aantal op- en afritten gezorgd.

© Bericht politie
Provincie:
Tag(s):