vrijdag, 30. december 2005 - 9:27

Aanrijding door dronken automobilist

Terneuzen

Een dronken 47-jarige automobilist, heeft donderdagavond tussen 19.30 en 20.00 uur twee auto’s beschadigd. Een geparkeerde personenauto in de Julianastraat in Terneuzen werd door de man aangereden. Het portier van de auto werd opengereten. Hij werd door een getuige gezien toen hij wegreed van de plaats van het ongeval.

Bij het veroorzaken van dit ongeval had de man het knipperlicht van zijn auto verloren.

Even later ontstond een eenzijdig ongeval in de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Politieagenten troffen een auto aan die op zijn kant op de rotonde lag. De bestuurder werd door de brandweer bevrijd en is overgebracht naar het ziekenhuis. Hier verklaarde de man dat hij zich niets meer kon herinneren van beide ongevallen.

Van de automobilist is een bloedproef afgenomen, omdat de agenten roken dat de man alcohol had gedronken. De 47-jarige moest een nacht in het ziekenhuis blijven ter observatie. Het achtergebleven knipperlicht paste, als een puzzelstukje, op de auto van de dronken man. Hierdoor kwam de politie er achter dat de man ook het veroorzaker was van het ongeluk in de Julianastraat.
Provincie:
Tag(s):