maandag, 21. februari 2005 - 18:02

Aanrijdingen A6 door slecht weer

Flevoland

Waarschijnlijk door hagel, ontstond zondagmiddag een aantal aanrijdingen op de A6 in de buurt van Lelystad en Emmeloord. Een 21-jarige man uit Den Bosch raakte daarbij gewond. De man reed tussen Lelystad en Almere en raakte vermoedelijk door de slechte weersomstandigheden in een slip. Hij draaide met zijn wagen om zijn as, kwam in de berm terecht en sloeg over de kop. GGD personeel onderzocht hem en bracht hem naar het Zuiderzeeziekenhuis. Daar bleek hij een gebroken neus te hebben.
<BR>
<BR>

Verderop in de buurt van het knooppunt Emmeloord vonden 's middags een aantal ongevallen plaats, waarbij er sprake was van materiële schade. Een 49-jarige vrouw uit Emmeloord reed richting de splitsing bij de 'Vogelkop' en remde toen het ging hagelen. Dit werd niet opgemerkt door een 22-jarige Marknesser, die tegen de wagen botste van de vrouw. Een aanrijding volgde.

Ook een 21-jarige man uit Naarden en een 53-jarige automobilist uit Cromvoirt kwamen op nagenoeg dezelfde locatie met elkaar in botsing en in de buurt van Bant gold dat voor een 35-jarige vrouw uit Oegstgeest en 44-jarige Amsterdamse automobiliste. In deze drie gevallen was er alleen blikschade.
Provincie:
Tag(s):