woensdag, 30. november 2005 - 22:36

Aanrijdingen rond wegwerkzaamheden N34 Borger

Borger

Bij Borger vond er vanmiddag een frontale aanrijding plaats op het viaduct van de N34 ter hoogte van het kanaal Buinen-Schoonoord. Een uit Borger afkomstige bedrijfsautobestuurster reed komende uit de richting van Borger en zag te laat dat het verkeer door wegwerkzaamheden stilstond op haar rijstrook. Daardoor remde ze en stuurde naar links waarna ze op een tegenligster botste.

Deze personenauto werd bestuurd door een 66-jarige vrouw uit Grijpskerk. Een echtpaar uit Niekerk zat als passagier bij haar in. De man moest zich met een hoofdwond laten behandelen in het Scheperziekenhuis in Emmen. Ook de vrouw uit Borger werd naar het Scheperziekenhuis overgebracht in verband met knieklachten. De rijbaan is ruim twee uur gestremd geweest.

Op dezelfde lokatie ontstond vanmiddag ook nog een kop-staart botsing. Een 26-jarige autobestuurster uit Nieuw Buinen zag te laat dat haar voorgangster, een 28-jarige vrouw uit Muntendam, remde en botste tegen de achterzijde van haar voertuig. De vrouw uit Nieuw Buinen werd met nek-, rug- en heupklachten overgebracht naar het ziekenhuis
Provincie:
Tag(s):