zondag, 1. mei 2005 - 11:54

Admirals leiding kwijt na thriller

Berlijn

De Amsterdam Admirals zijn de leiding in de NFL Europe kwijt geraakt aan de regerend kampioen Berlin Thunder. In een heuse triller won Thunder met 27-16. De Amsterdammers maakten teveel fouten en misten teveel kansen. De Admirals beheersten het spel en gingen zelfs op de zege af, toen in de laatste minuut de ploeg uit Berlijn de wedstrijd wist te bezegelen met een 100-yard interception.

De Amsterdam Admirals gingen voortvarend van start en opende de score met een fieldgoal. Geruime tijd gingen de twee teams gelijk op en sloten de eerste helft af met een stand van 10-10. Na de rust nam Thunder een kleine voorsprong, maar wist niet ver uit te lopen. Met nog twee minuten in de wedstrijd te gaan leken de Amsterdammers tot scoren te komen en de leiding te pakken.

Met een mooie pass van quarterback Kurt Kittner kwamen de Admirals op de 8-yard lijn. Vervolgens maakte Thunder-cornerback Jermaine Mays een interception en wist met een fantastische run het gehele veld over te steken om aan de overzijde de beslissende touchdown te scoren.

©BON / Foto Pro Shots
Categorie:
Tag(s):