zondag, 15. mei 2005 - 10:48

Admirals verliezen nipt in verlenging

De Amsterdam Admirals zijn er niet in geslaagd om de uitwedstrijd zaterdag tegen de Hamburg Sea Devils te winnen. In de laatste seconden van de verlenging onderschepte de 'Duitsers' een fumble van Admirals-quaterback Kurt Kittner en gingen zo met de overwinning aan de haal: 30-24

Het was zo en zo een vreemde avond in Hamburg. Totaal werd de bal tien keer onderschept; een nieuw record in de NFL Europe. De Duitse quaterback zag dat zijn worpen zes keer in verkeerde handen belandde en Kittner overkwam het voorval vier keer.

De avond begon mooi voor de Admirals. Na het eerste kwart had het team twee touchdowns geproduceerd, terwijl de Duitsers nog op nul stonden. Maar de Duitse defensie kreeg meer grip op de aanval en vooral het sterke wapen van de Amsterdammers, de rushes van Payton en Smith, werden doorzien en tegengehouden.

Toch kregen de Admirals vlak voor tijd een kans om de wedstrijd te beslissen. Chris Snyder mocht aanleggen voor een fieldgoal over 50 yards, maar de bal ging rakelings langs de doelpaal.

Deze nederlaag was voor de Admirals al de derde uit-nederlaag van het seizoen, terwijl de ploeg thuis nog ongeslagen is. Volgende week zal dit record dan ook in stand moeten worden gehouden als de Cologne Centurions langskomen in de ArenA.
Categorie:
Tag(s):