dinsdag, 30. augustus 2005 - 12:17

‘We hebben soms een iets te kort lontje in ons landje’

Leiden

Onlangs startte de Stichting Ideële Reclame (SIRE) de reclamecampagne ‘We hebben soms een iets te kort lontje in ons landje’ om mensen een spiegel voorhouden, om ze op een leuke manier te confronteren met hun eigen gedrag. Dit hadden een 17-jarige man uit Voorschoten n een 21-jarige Leidenaar maandag wellicht ook nodig.

Een 24-jarige man uit Leiden heeft maandag aangifte gedaan van mishandeling. De man reed in zijn auto door Leiden,toen achter hem een personenauto met de twee verdachten reed. Waarschijnlijk ging het de twee inzittenden niet helemaal naar het zin en ontstond er enige irritatie. Bij een stoplicht kwam het tot een lichte aanrijding, waarbij de 24-jarige uitstapte om te kijken of zijn auto schade had opgelopen.

De twee inzittenden van de andere auto stapten eveneens uit waarna er ontstond een handgemeen. De 21-jarige verdachte heeft vervolgens een trap tegen de auto van de 24-jarige gegeven en is weggereden. Het slachtoffer heeft het kenteken weten te noteren, waarna de verdachten door de politie konden worden aangehouden.

©BON
Provincie:
Tag(s):