donderdag, 21. juli 2005 - 14:02

Afwasbare computer voor in de keuken

Sinds kort kan ook Nederland de praktische Beyond iCEBOX bestellen via de importeur iHabitat. Het gaat hier om een computer, gebaseerd op Windows CE.net, die bijvoorbeeld in de keuken te gebruiken is omdat hij waterdicht is en het keyboard en afstandsbediening kan worden afgespoeld.

Hygiënischer kan haast niet. Je maakt de heerlijkste gerechten klaar in je keuken, kijkt ondertussen je favoriete kookprogramma en je morst per ongeluk op het toetsenbord van je nieuwe iCEBOX. Geen probleem! De bijgeleverde keyboard en afstandsbediening zijn waterdicht en kunnen gewoon onder de kraan worden afgespoeld.

De iCEBOX is te koop in een klapscherm variant, de Flipscreen, en als desktop variant, de countertop. Met beide apparaten kan men onder andere tv-programma's bekijken, radio luisteren, surfen op internet, films kijken en bestanden van andere computers bekijken door middel van een verbinding via een draad of draadloos. Dit alles is, naast het toetsenbord en afstandsbediening, door middel van een touchscreen te bedienen en is door zijn grote gebruikersvriendelijkheid toegankelijk voor iedereen.

Beide varianten van de iCEBOX hebben een 12-inch TFT aanraakscherm met een resolutie van 800x600 pixels, een versterker met 2 x 10W vermogen en de volgende aansluitingen; Radio & TV antenne, Composiet video, S-video, Stereo audio en hoofdtelefoon, 2 x USB, RS-232 en 2 x PCMCIA.

De importeur van iCEBOX, iHabitat, levert de iCEBOX countertop voor 1695,00 euro en de iCEBOX Flipscreen voor 1995,00 euro. Men kan zonder extra kosten kiezen tussen een witte en zwarte variant van beide machines. Voor een draadloze netwerkkaart dient 35 euro extra betaald te worden.
Categorie:
Tag(s):