vrijdag, 4. november 2005 - 11:26

Al 5314 keer verkeerde post teruggestuurd

Enschede

In de postbus van Herman Stoevenbeld van galerie Picasso is in de afgelopen 25 jaar maar liefst 5314 keer een verkeerd poststuk gestopt. Herman houdt het nauwkeurig bij, maar is het nu spuugzat. Diverse keren heeft hij al geklaagd maar het hielp niet. De fout schijnt te zitten in een postsorteermachine die niet goed leest

Stoevenbeld zijn postcode is 7500 AB maar hij krijgt steeds post in zijn postbus met postcode 7550 AB, en die is meestal voor zorgverzekeraar OZF in Hengelo. Herman schrijft elke keer trouw 'retour afzender' op het poststuk en gooit het dan weer terug in de rode brievenbus. Maar na herhaaldelijk klagen bij de TPG gaat het verkeerd bezorgen gewoon door.

Een woordvoerster van het postbedrijf zegt dat het waarschijnlijk komt doordat de postsorteermachine de laatste letter niet goed leest. Er wordt nu persoonlijk op toegezien dat de post wel in de goede postbus gestopt wordt. Stoevenbeld weigert een nieuw postbusnummer aan te vragen, hij zegt: 'Mijn klanten kennen dit postbusnummer, het is toch niet mijn schuld'.
Provincie:
Tag(s):