vrijdag, 1. juli 2005 - 20:00

Albers niet zonder problemen

Christijan Albers wist vandaag in de trainingen tot tweemaal toe zijn teammaatje Patrick Friesacher te verslaan, echter ging de vrijdag van de Franse Grand Prix niet zonder problemen.

"Het is jammer, omdat we tijd verloren tijdens de tweede training door een probleem met de versnellingsbak. Die moesten we vervangen", doet Albers verslag vanuit Magny-Cours. "Gelukkig werkte het team uitstekend om me nog voor het einde van de training de baan weer op te krijgen, hierdoor kon ik nog enkele constante rondjes rijden voor het einde."

De versnellingsbak van de Minardi PS05 werd in een recordtijd van 20 minuten vervangen. De wagen gaat op het Circuit de Nevers zeker beter dan vorig jaar, met maar liefst een seconde verbetering.

"Helaas had ik wel last van een aantal langzamere wagens in mijn laatste run", verteld Albers. "Hierdoor kon ik de limiet van de wagen nog niet goed vinden. Het was in ieder geval een productieve dag doordat we een flink aantal nieuwe onderdelen hebben kunnen testen. Morgen zullen kijken wat we nog meer kunnen doen!"
Categorie:
Tag(s):