zondag, 10. juli 2005 - 19:05

Albers rijdt sterke wedstrijd

Ondanks het feit dat onze landgenoot maarliefst drie ronden aan zijn broek kreeg van Montoya, heeft hij opnieuw laten zien goed te kunnen trappen in zijn Minardi.

Albers reed zijn teamgenoot Friesacher weer helemaal zoek en eindigde ruim veertig seconden voor hem op een achttiende plaats. Friesacher zag dan ook nog eenmaal extra Montoya aan zich voorbij komen en kreeg dus vier ronden aan zijn broek.

De Larenaar is na afloop uiteraard tevreden: "We weten allang dat de Minardi voorin en in de middenmoot niet mee kan vechten. Ons doel is nog steeds Jordan al zijn die vaak in de wedstrijd wel sneller. Ik had nog even hoop dat ik Monteiro te grazen kon nemen nadat ik bij de start mijn plek aan hem verloor maar helaas nadat de safety-car weer van de baan ging liep hij uit ten opzichte van mij."

"Ik moet me maar weer vasthouden aan mijn resultaat ten opzichte van Patrick en daar kan ik niet ontevreden over zijn. Het belangrijkste is dat we problemen houden met de onstabiliteit van de wagen en hier moet aangewerkt worden."
Categorie:
Tag(s):