maandag, 11. april 2005 - 11:23

Albers spreekt voor zijn beurt, PS05 nog niet klaar

Het management van Albers heeft samen met de coureur zelf voor hun beurt gesproken, dat valt op te maken uit een reactie van Minardi woordvoerder Graham Jones.

Dit weekend maakte het management van Albers door middel van een persbericht bekend dat Christijan Albers komende vrijdag op Mugello de nieuwe PS05 zal gaan testen voor het Italiaanse team.

Volgens woordvoerder Graham Jones is de verwachting mogelijk nogal voorbarig geweest. Minardi lijkt ook lichtelijk geïrriteerd te zijn door het naar buiten brengen van dit bericht.

Jones reageert: "Het is niet strikt en nauwkeurig naar buiten gebracht. De mannen op de fabriek werken heel erg hard om het chassis af te krijgen. Als de wagen werkelijk klaar zal zijn zullen we een shakedown verrichten, maar dan op een circuit dat dichter bij de fabriek is dan het genoemde circuit."

"Ik kan geen garantie geven dat de wagen vrijdag daadwerkelijk af is en we ermee gaan testen. Zodra hij af is zullen we dit bekend maken. Wat er nu gebeurt is dat er weer wat geroepen wordt en mensen blij gemaakt worden terwijl dit misschien helemaal niet zo is..." aldus Graham Jones.

Minardi hoopt volgende week donderdag, voordat de Grand Prix van San Marino begint, een presentatie te geven met de nieuwe wagen.
Categorie:
Tag(s):