zaterdag, 30. juli 2005 - 14:36

Albers tevreden, Doornbos teleurgesteld

Christijan Albers boekte vandaag een dubbele winst in Hongarije. De Nederlander wist zowel zijn teamgenoot te verslaan, alsmede beide Jordans achter zich te laten. Albers wist met zijn Minardi de 17e tijd te rijden met een 1:24.443, en wist hiermee teamgenoot Robert Doornbos met een seconde te snel af te zijn.

“Ik heb mijn best gedaan in de kwalificatie en ik viel de baan echt aan als het ware�, zo vertelt Albers. “Ik had op een wat stabielere wagen gehoopt met wat meer balans in de achterkant van de wagen. Dit kregen we helaas niet voor mekaar.�

“Mij hoor je echter niet klagen aangezien ik blij ben met het behaalde resultaat. Hopelijk kunnen we wat meer vooruitgang boeken op zondag�, aldus Albers die niet geheel tevreden was met de balans in zijn wagen vandaag.

Robert Doornbos was lichtelijk teleurgesteld na zijn kwalificatie voor de Grand Prix van Hongarije. De Nederlander werd met een tijd van 1:25.484 19e, achter teamgenoot Christijan Albers die 17e werd. Doornbos gaf toe wellicht iets té enthousiast te zijn begonnen aan zijn kwalificatiesessie. Doordat de Rotterdammer zichzelf teveel wou bewijzen maakte Doornbos een paar foutjes waarmee een goede tijd er niet in zat vandaag.

“Jammer dat ik wat té enthousiast was in zowel de eerste als laatste sector. Nadat we vanmorgen alleen op gebruikte banden hadden gereden met het oog op de race op zondag, moest ik in het begin dus wat wennen aan mijn nieuwe set banden. De Bridgestones doen het hier echter erg goed en ook onze snelheid is positief te noemen. Ik verheug me op morgen�, aldus Doornbos.
Categorie:
Tag(s):