zaterdag, 9. juli 2005 - 12:46

Alonso op kop in laatste training

Fernand Alonso racete in de laatste vrije training voor de kwalificatie en de race naar de snelste tijd. Montoya werd tweede en Trulli derde.

Kimi Raikkonen moet al vroeg in de training zijn wagen langs de baan zetten door een technisch mankement, echter neemt Montoya zijn rol prima over en vecht met Alonso voor de snelste tijden. Ook David Coulthard moet later zijn Red Bull noodgedwongen langs de baan zetten.

In tegenstelling tot de derde training zitten de Toyota's er nu wel weer perfect bij met Trulli op drie en Schumacher op vier. De beide Ferrari's zitten iets dichterbij dan in de derde training met Schumacher op de zevende en Barrichello op de elfde plaats. Al lijkt het podium voor Ferrari dit weekend wellicht wat te hoog gegrepen.

Beide Williams-rijders weten te verrassen door niet meer achteraan het lijstje te eindigen maar op de plaatsen acht en negen.

Christijan Albers eindigt opnieuw voor Patrick Friesacher, al wordt het verschil steeds kleiner. Nu is het slechts nog één tiende van een seconde.
Categorie:
Tag(s):