dinsdag, 14. juni 2005 - 16:10

Alonso streeft naar een rustig leven

Met vijf overwinningen dit seizoen achter zijn naam is Fernando Alonso momenteel de meest succesvolle Formule 1-coureur van 2005. Het is daarom ook niet gek dat de pers enorm veel achter de coureur van Renault aanzit. De Spanjaard zelf heeft nu echter laten weten dat hij er helemaal niet zo van houdt om in de spotlights te staan.

Door het grote succes is er weinig tijd voor hem om eens rustig ergens te zitten. Voordat hij zich in de wereld van de autosport stortte en bekend werd, was hij een heel rustig persoon die van zijn rust kon genieten. Nu, met al zijn successen, zit dat er niet meer in. Gedurende een interview met een Engels Formule 1-blad liet vertelde hij het volgende:

“Soms zou ik wel eens alleen naar het toilet willen gaan, of misschien met de monteurs willen praten zonder dat ik moet rennen. Er zijn fotografen die wel aardig zijn en er zijn fotografen die altijd… iets te lang op me zitten te wachten. Ik hou niet van feesten, ik hou niet van de muziek, het volume is te hoog, ik zie mensen twaalf uur per dag, honderden mensen om me heen... Ik moet alleen thuis zijn in de stilte zonder de lichten aan.�
Categorie:
Tag(s):