woensdag, 27. juli 2005 - 12:21

Apple: Upgrade voor Mac mini en iBook

Apple heeft bekend gemaakt zijn Mac mini en iBooks te hebben geupgrade. De upgrades hebben ondere andere betrekking op de snelheid van de processoren en de grootte van het interne geheugen.

Vanwege het enorme succes van Apple's Mac mini heeft Apple de vernieuwde Mac mini uitgerust met 512 MegaByte interne geheugen (vanaf $499), ingebouwde draadloze netwerkondersteuning en bluetooth (vanaf $599) en een SuperDrive DVD brander (vanaf $699).

De nieuwe lijn van Mac mini bestaat nu uit de varianten: 1.25 GigaHertz, 1.42 GigaHertz en 1.42 GigaHertz met SuperDrive.

Ook de iBooks van Apple hebben een grote upgrade ondergaan. Het gaat hierbij om verbeterde processoren (1.33 GigaHertz en 1.42 GigaHertz), meer intern geheugen (standaard 512 MegaByte), standaard betere grafische kaarten, standaard draadloze netwerkondersteuning en bluetooth, scrolling Trackpad en Sudden Motion Sensor. Het laatste betreft een sensor die kan 'zien' of de iBook valt, en kan zodoende de hardeschijf beschermen voodat de iBook daadwerkelijk op de grond belandt.

De 'kleinste' iBook is te verkrijgen vanaf $999.

© BON
Categorie:
Tag(s):