zaterdag, 2. april 2005 - 9:40

APRILIA bromfietsen: nu kopen, in 2006 betalen

Breda

Aprilia heeft een aantrekkelijke actie gelanceerd voor haar bromfietsen serie. Wie tot 1 juni dit jaar een bromfiets uit de Aprilia-lijn koopt, hoeft deze pas in 2006 te betalen. Uniek – en voordelig - aan dit initiatief is dat er 0% rente wordt berekend over het aankoopbedrag.

Wie tijdelijk het beschikbare budget aan wil wenden voor andere zaken, kan toch direct een nieuwe bromfiets van Aprilia rijden zonder daar uiteindelijk extra voor te betalen.

Eind maart is Aprilia World Service B.V. de aantrekkelijke actie gestart, die tot 1 juni 2005 loopt. 'Wij hopen hiermee de bromfietsen van Aprilia nog toegankelijker te maken voor een publiek dat eigenlijk al besloten heeft een scooter te kopen, maar het budget even voor iets anders wil gebruiken of pas volgend jaar budget vrij kan maken,' verklaart Camiel van Berkesteijn, Country Manager van Aprilia World Service B.V. 'Met dit initiatief komen wij consumenten in hun wens en behoefte tegemoet, zonder dat hen dat op den duur meer geld kost als gevolg van het berekenen van rente. Wie nu een nieuwe bromfiets van Aprilia koopt, betaalt in januari 2006 uitsluitend het oorspronkelijke aankoopbedrag.'

Het bromfietsprogramma van Aprilia omvat een groot aantal bromscooters, uiteenlopend van klassiek ogende modellen als de Aprilia Mojito 50 Custom tot aan sportieve uitvoeringen als de Aprilia SR 50 R Factory, één van de populairste modellen van Aprilia op dit moment. Mede dankzij die populariteit is Aprilia momenteel marktleider in het sportklasse segment van de bromscooters. De SR 50 R Factory van Aprilia springt in het oog dankzij de vlammende styling, die is geïnspireerd op de RSV 1000 R supersport motorfiets van Aprilia. De overeenkomst gaat echter verder dan alleen de sportieve look en uit zich ook in de technische toepassingen. De gestroomlijnde beenbescherming, de krachtige dubbele koplampen, de centrale luchtinlaat en een aërodynamische achterkant met geïntegreerde achterlichten en richtingaanwijzers zijn allemaal gelijk aan de supersportmotoren.

Het dashboard van de Aprilia SR 50 R Factory herbergt talrijke functies en is bovendien uitgebreid met verschillende extraatjes, waaronder een boordcomputer. Zo heeft de scooter twee rittentellers, een accuspanningsmeter, een stopwatch met indicatie van gemiddelde en maximumsnelheid en een geheugen voor zestien tussentijden. De SR 50 R Factory is beveiligd tegen diefstal door een elektronische transponder die ervoor zorgt dat de motor niet start zonder de bijbehorende gecodeerde sleutel.

Aprilia levert al bromscooters vanaf € 2.189,- (de Aprilia SR 50 LC Street). De Aprilia SR 50 R Factory is er vanaf € 2.669,-.
Categorie:
Tag(s):