maandag, 8. augustus 2005 - 11:45

Arrestant gaat ervandoor en………meldt zich weer

Breda

Een 26-jarige man uit Breda die vrijdagmiddag door de politie was aangehouden als verdachte van een eerder gepleegd geweldsdelict wist enkele uren later vanuit een ziekenhuis in Breda de benen te nemen. Lang heeft hij niet van zijn vrijheid genoten, want zondagmorgen meldde hij zich even voor half tien op het politiebureau Breda Centrum.
<BR>
<BR>De 26-jarige werd sinds eind juni gezocht als verdachte van een geweldsdelict. Vrijdagmiddag wisten agenten hem te traceren in een woning in Breda, waarna hij om 14.40 uur kon worden aangehouden en even later ingesloten op het politiebureau. Rond 18.00 uur werd de man niet goed. Voor een gewaarschuwde arts reden om de man in het ziekenhuis te laten onderzoeken. De Bredanaar is vervolgens onder bewaking per ambulance naar het Amphiaziekenhuis gebracht en daar op een brancard naar een onderzoeksruimte gereden. Agenten hielden voor de deur de wacht.

Rond 20.00 uur werden de agenten gewaarschuwd dat de Bredanaar via een personeelsingang was weggelopen en een lift was ingestapt. Onderzoek in en rond het ziekenhuis leverde niets op. De man bleef spoorloos. Tot zondag dan........ Toen meldde hij zich op het bureau Breda centrum. © BON
Provincie:
Tag(s):