woensdag, 7. december 2005 - 10:20

Asociale ruzie lijkt scene uit Amerikaanse film

Enschede

De ruzie tussen een 33-jarige vrouw en een 45-jarige man is gisteren zo uit de hand gelopen in het verkeer, dat het wel een scene lijkt uit een Amerikaanse Hollywoodfilm. Botsende auto’s, knokkende mannen, een ziekenhuisbezoek en een arrestatie. En dat alles op een doordeweekse middag, op een gewone Enschedese straat.

Een 33-jarige vrouw en een 45-jarige man hadden dinsdag ruzie met elkaar gehad. De man en de vrouw reden later op de middag toevallig achter elkaar op de Schietbaanweg. De man voor, de vrouw achter hem. De vrouw kreeg het idee dat de man extra langzaam reed om haar te treiteren en besloot hem in te halen.

Toen beide auto’s naast elkaar reden raakten zij elkaar. De auto van de man raakte hierdoor van zijn spoor en botste op een geparkeerde auto. Deze auto schoot door de klap vooruit en raakte nog eens 2 andere auto’s. De vrouw reed vervolgens naar huis om haar man er bij te halen. Deze ging daarop woedend naar de plaats des onheils om een flink robbetje te gaan knokken met de belager van zijn vrouw.

Beide raakten door de vuistslagen gewond. De 40-jarige echtgenoot van de vrouw moest naar het ziekenhuis om zich aan de verwondingen te laten behandelen, om vervolgens na behandeling door de politie gearresteerd te worden. De politie onderzoekt de gecompliceerde en ordinaire straatruzie.
Provincie:
Tag(s):