woensdag, 5. januari 2005 - 21:12

Auto brand volledig uit

Ede

Op de N224 in Ede, ter hoogte van de wijk Kernhem, brandde vanmiddag rond 14.45 uur een personenauto volledig uit. Er deed zich geen persoonlijk letsel voor.

De personenauto, een Volkswagen Golf, reedt op de N224 komende uit de richting Veenendaal toen plotseling de motor afsloeg. Toen de eigenaar van de auto deze weer trachtte te starten, begon de auto te roken.

De bijrijder van de auto vertelde:� Toen de auto begon te roken zijn we meteen gestopt. We keken onder de motorkap en zagen dat de motor in brand stond. Toen we de kap open deden laaide het vuur direct op. We hebben de kap snel weer gesloten en de brandweer gebeld. Een milieuwacht van de gemeente Ede was toevallig snel ter plaatse. Een voorbijganger wilde nog helpen met een kleine brandblusser, maar gezien het feit dat we de vlammen al in de auto zagen, en het vuur al eerder was opgelaaid toen we de motorkap opende, leek het verstandiger te wachten op de brandweer. Toen de brandweer kwam, ik vond het overigens erg lang duren, stond de hele auto in lichter laaie. Zover ik nu kan zien is er van het interieur niets over en zal de auto wel totall-loss zijn.�
Provincie:
Tag(s):