maandag, 7. februari 2005 - 13:38

Auto, motor und sport

Amsterdam

Maar liefst vier modellen van het merk met de vier ringen zijn in vier klassen door de lezers van ‘auto, motor und sport’ als winnaar gekozen. De Audi A3, A4, A6 en A8 zijn als beste uit de bus gekomen in een rechtstreeks vergelijk met concurrenten. Niet minder dan 108.000 lezers van het Duitse autotijdschrift brachten hun stem uit.
<BR>Audi is trots op het resultaat. Nog nooit eerder heeft het merk zoveel winnende modellen gehad bij een verkiezing die tot de belangrijkste in de autowereld wordt gerekend. De sportieve Audi A8 zet volgens de lezers van het vaktijdschrift de maatstaf in het segment van de luxe toplimousines.

Met de A6 heeft Audi een winnaar in het hogere luxe segment. Sinds de marktintroductie steken zowel klanten als media over dit model de loftrompet. De nieuwe Audi A4 onderscheidt zich in zowel Avant als in Limousine-uitvoering door de moderne technologie en door het dynamische design. De A3, in driedeursuitvoering en als Sportback, is volgens de lezers het bewijs dat Audi ook voor de compacte klasse perfecte premium auto’s op de markt heeft gebracht.
Allevier de modellen worden geprezen om hun sportieve voorkomen, het buitengewoon hoge kwaliteitsniveau, het toonaangevende design en de spreekwoordelijke voorsprong door techniek. Daartoe behoort bijvoorbeeld de permanente quattro vierwielaandrijving, die Audi 25 jaar geleden voor het eerst toepaste.©BON/RIA
Categorie:
Tag(s):