woensdag, 9. november 2005 - 18:56

Automobiliste met steen bekogeld van viaduct

Etten-Leur

Een 19-jarige automobiliste uit Rucphen is woensdagmiddag wonderwel ongedeerd gebleven toen een nog onbekende dader haar auto vanaf een viaduct over de Rijksweg A58 met vermoedelijk een steen bekogelde. De vrouw reed rond 13:30 uur vanuit de richting Sint Willebrord naar Breda toen zij ontzettend schrok van een harde knal op het glazen panoramadak van haar gele auto van het merk Mini Cooper. Op dat moment reed zij onder een smal viaduct door.

De brug, bestemd voor voetgangers en fietsers, ligt tussen het gebouw van het R.O.C en de afslag Vosdonk. De ruit van het schuifdak ging aan diggelen, maar de Rucphense raakte niet gewond. De vrouw keek direct na het voorval naar de brug, maar zag daar niemand.

Het vermoeden bestaat dat de dader(s) zich achter de betonnen wand heeft schuilgehouden. Zij waarschuwde direct de politie die met drie voertuigen ter plaatse ging. Op de brug werd niemand meer aangetroffen. De 19-jarige automobiliste heeft aangifte gedaan. Zij is zeer geschrokken van het voorval. De politie stelt een onderzoek in en vraagt mede weggebruikers die mogelijk van het voorval getuige zijn geweest zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):