zondag, 9. januari 2005 - 21:22

Autorai 2005

Amsterdam

Van 10 t/m 20 februari gaan de hallen van de Rai weer open om het publiek kennis te laten maken met de allernieuwste modellen van de autofabrikanten. Wij stellen u alvast de volgende voertuigen voor. Mitsubishi laat op de AutoRAI van 2005 zien hoe snel het merk het modelgamma heeft ontwikkeld. Bijna alle modellen die getoond worden zijn de afgelopen twee jaar geheel nieuw gelanceerd of vernieuwd. De speelse driedeurs Colt CZ3

en de ultrasportieve Colt CZT vormen de nieuwste wapenfeiten op dit front, evenals de imposante Outlander 2.0 Turbo. Zij beleven hun Nederlandse showdebuut op de komende AutoRAI die van 10 t/m 20 februari 2005 zal plaatsvinden.
Detroit het decor voor wereldpremière Mercedes-Benz M-Klasse

Skoda presenteert maar liefst drie Nederlandse primeurs tijdens de AutoRAI 2005. De nieuwe Skoda Octavia Combi en de Octavia Combi 4x4 maken hun opwachting op de 1.200 m2 tellende stand in de Parkhal. Ook Skoda’s revolutionaire Roomster concept car is voor het eerst in Nederland te zien.
Verder biedt het Tsjechische merk volop actievoordeel op
topmodel de Superb, presenteert het een WRC Fabia en is een ruime selectie uit de Fabia-, Octavia- en Superb-range op de stand te bewonderen.

De nieuwe M-Klasse van Mercedes-Benz beleeft zijn wereldpremière tijdens de autotentoonstelling van Detroit. Deze trendsetter in het SUV-segment overtreft zijn voorganger op een groot aantal punten. Maar zal zeker aanwezig zijn op de Autorai. Vernieuwingen betreffen onder meer drie krachtige nieuwe motoren, AIRMATIC luchtvering, het actieve veiligheidssysteem PRE-SAFE, de 7G-TRONIC zeventraps automatische transmissie als standaard uitrusting en de nog effectiever werkende 4ETS-vierwielaandrijving. Hiermee zet de nieuwe M-Klasse opnieuw de toon in zijn snel groeiende marktsegment, een segment dat door de eerste M-Klasse in 1997 zelf werd gecreëerd. De nieuwe M-Klasse komt in het derde kwartaal van 2005 op de Europese markt.
Wij houden u op de hoogte. © BON/RAI
Categorie:
Tag(s):