zaterdag, 2. april 2005 - 10:19

Bauer verbouwt

Een gigantische keuken en een enorme L-vormige woonkamer, drie grote slaapkamers en een flinke garage. Het huis van Frans Bauer en zijn vriendin Mariska is zeer riant, zo staat deze week in Story, maar voor het gezin toch te klein geworden.

‘Toen we het huis drie jaar geleden kochten, hadden we genoeg aan drie slaapkamers’ zegt Frans. ‘Christiaan had nog geen broertjes en er was dus ruimte genoeg. Maar nu Jan en de kleine Frans erbij zijn gekomen moeten we puzzelen met de kamers’. De twee willen koste wat kost in Fijnaart blijven wonen, Frans is daar opgegroeid en zijn ouders wonen op de hoek. Dus wordt het verbouwen. Er wordt een hele vleugel aangebouwd met plek genoeg voor een studio en extra slaapkamers. De vergunningen zijn rond en een dezer dagen begint de aannemer met de grootscheepse verbouwing.

Tevens organiseert de populaire zanger een concert waarvan de opbrengt volledig gaat naar Villa Pardoes, de stichting waarvan hij ambassadeur is. Het concert wordt gehouden op 15 mei, 1e pinksterdag, in de Amsterdam ArenA. Hier zullen o.a.a optereden BZN, Corry Konings, Guus Meeuwis, Lee Towers, Hanny, Marianne Weber , Chipz, en Jan Smit. In totaal zullen er 25 artiesten ‘acte de présence’ geven.
© BON / Miranda van der Sloot. Foto: eigen foto
Categorie:
Tag(s):