zaterdag, 11. juni 2005 - 20:41

Beau van Erven Dorens beduvelde de kluit

Bij zijn nieuwe werkgever Talpa wordt Beau van Erven Dorens de rechtstreekse concurrent van zijn ‘boezemvriend’ Albert Verlinde. Op precies hetzelfde tijdstip als RTL Boulevard wordt uitgezonden is Beau bij Talpa te zien met NSE (Nieuws Sport en Entertainment). Albert ziet dat als een mes in de rug door zijn ex-collega.

Alle bladen staan deze week vol met de schertsvertoning die Beau had opgezet toen hij RTL Boulevard verliet. Beau beweerde dat hij bij Boulevard wegging omdat hioj op dat tijstip thuis wilde zijn. Hij had de afgelopen jaren nog nooit zijn kinderen naar bed kunnen brengen en vond het daar nu tijd voor.

Maar Albert betwijfelt of dit wel de ware beweeg reden waren van Beau. ‘Als je zo graag je kinderen naar bed wilt brengen dan ga je toch niet op hetzelfde tijdstip een live programma maken?’vraagt Albert zich af. Waren Beau en Albert de afgelopen jaren wel zulke goede vrienden als ze deden voorkomen? De twee omschreven hun relatie als een goed huwelijk alleen dan zonder sex. Vreemd dan dat het Beau’ wens was om NSE tegenover RTL Boulevard te zetten. Hij wilde dus het gevecht met Albert aan. En dat is niet de eerste keer volgens insiders. © BON / Miranda van der Sloot
Categorie:
Tag(s):