dinsdag, 12. april 2005 - 11:08

Bent u ‘in’ voor iets bijzonders?

Zeist

Na een ontspannen ontvangst onder het genot van een aperitief, wordt u, via een lichtsluis, een smaakvolle, maar aardedonkere zaal ingeleid. In het donker maakt u kennis met uw tafelgenoten, schenkt u een glas water in en geniet u van een overheerlijk hapje voorafgaand aan het diner.

Hoe ziet de avond eruit?
U wordt om 19.00 uur verwacht in Slot Zeist. Vervolgens wordt u naar uw tafel gebracht in een ruimte die weliswaar smaakvol is, maar waarvan u niets zult zien: het is er aardedonker. In verband met de veiligheid kan het bedienend personeel wél zien met behulp van nachtkijkers. Los van het feit dat zij kunnen zien of u knoeit, met uw handen eet of andere vreemde dingen doet, kunnen zij u dus ook zien als er iets is. Om hun aandacht te trekken, hoeft u alleen maar uw hand op te steken, en dan komen zij zo snel mogelijk naar u toe. Voor sommige mensen kan de totale duisternis beklemmend of zelfs beangstigend werken. Toch mag u rekenen op een hoogstaand diner en op alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om u een plezierige avond te bezorgen.

Alles op een rijtje
19.00 uur: ontvangst in Slot Zeist korte uitleg door medewerkers van Bartiméus
19.30 uur: start viergangendiner voorafgegaan door amusena iedere gang is er een uitleg over het gerecht door Figi's chef Rob Beckers
22.10 uur: koffie wordt binnengebracht terwijl u bij het schijnsel van steeds meer waxinelichtjes weer langzaam kunt wennen aan het licht.
22.30 uur einde dineren in het donker
Prijs € 49,50 inclusief diner, wijn en koffie.

Data 12 tot en met 29 april van dinsdag tot en met zaterdag(de avonden 14, 15 en 21 april zijn reeds uitverkocht).Let op Tijdens het diner neemt u plaats aan tafels van zes personen. Natuurlijk kunt u zich met minder dan zes personen aanmelden, maar de aard van de avond brengt met zich mee dat u met zes personen aan tafel plaatsneemt.

U kunt reserveren via het reserveringsnummer van Figi: (030) 692 75 00.Het aantal plaatsen is beperkt, dus als u deze ervaring niet wilt missen, dan is het raadzaam snel te reserveren.

Bent u ‘in’ voor iets bijzonders? Wilt u verder kijken dan wat gebruikelijk is? Wilt u een andere belevingswereld ontdekken? Bartiméus is ervan overtuigd dat u aan het eind van de avond heeft genoten van een uitstekend diner, maar ook dat u een ervaring rijker bent. Dat u heeft ervaren dat uw belevingswereld zonder ‘zicht’ niet armer of beperkter hoeft te zijn, maar dat u met behulp van een beter gebruik van uw andere zintuigen (reuk, tast, smaak) een andere en rijkere belevingswereld heeft. Misschien doet u wel ervaringen op, waar u bij andere gelegenheden profijt van heeft. Bartiméus wenst u een prettige, smakelijke en bijzondere avond toe!
Categorie:
Tag(s):