vrijdag, 11. november 2005 - 13:38

'Beul van Twente' sneed geslachtsdeel van zwerver af

Enschede/Almelo

De Twentse dierenbeul die jarenlang tientallen dieren heeft mishandeld en doodgestoken, en ook nog een zwerver in het Enschedesese volkspark doodstak, blijkt een psychopaat te zijn die totaal ongevoelig is. Dat zeggen onderzoekers van het Pieter Baan Centrum. Justitie wil dat de man levenslang achter de tralies verdwijnt. De toen 49-jarige Rudolf K. werd in de nacht van 8 op 9 april gearresteerd in de wijk Deppenbroek. Lang speurwerk van de politie leidde uiteindelijk naar zijn adres.

Een kwade buurman bekladde uit woede zelfs zijn huis. De rechtszaak tegen de man was vandaag in Almelo, er is levenslange gevangenisstraf tegen hem geeist.

De man blijkt een psychopaat te zijn die totaal ongevoelig is. Hij is waarschijnlijk onbehandelbaar. Hij handelde uit opgekropte woede en sexuele frustratie, bij de dieren die hij doodstak verwijderde hij meestal de geslachtsdelen. Hij heeft tientallen paarden, schapen en pony's mishandeld en doodgestoken.

In het Enschedese volkspark stak hij op 28 juni 2003 zwerver Frank Storm dood die onder een luifeltje lag te slapen. Ook heeft hij bij hem zijn geslachtsdeel afgesneden. Ook heeft hij in 2003 nog 3 andere mensen met een mes gestoken. De man pleegde zijn daden terwijl hij op proefverlof was.
Provincie:
Tag(s):