donderdag, 9. juni 2005 - 11:36

Blik op Nieuws zondag aanwezig bij de Masters

De Marlboro Masters of Formula 3 is een van de belangrijkste race-evenementen in Nederland. Aankomend weekend van 10 t/m 12 juni vindt de 15e editie plaats op Circuitpark Zandvoort. Blik op Nieuws zal de gehele zondag aanwezig zijn op het circuit en zal live verslag doen van alle races die worden gereden.

Naast het verslaan van races zal Blik op Nieuws ook achtergrondinformatie en sfeerimpressies brengen door middel van foto's of interviews. Belangrijkste race van het weekend is uiteraard de F3-race.

Talenten vanuit de gehele wereld komen naar Nederland toe om uit te vechten wie de beste F3-rijder is en voor wie een gouden toekomst staat te wachten. Twee Nederlanders mochten de afgelopen 14 edities het hoogste niveau van het podium betreden. Het waren Jos Verstappen in 1993 en Tom Coronel in 1997 die de snelste waren.

Ook dit jaar doen Nederlanders mee. Ferdinand Kool en Ho Ping Tung krijgen steun van Marlboro en daarnaast strijden Guido van der Garde en Franck Perera mee.

Naast de F3-race zullen zondag ook andere raceklassen aan bod komen, waaronder de 'Thoroughbred Grand Prix', waarin oude Formule1-auto's het tegen elkaar opnemen.

Dus hou zondag het Dossier 'Masters of Formula 3' van Blik op Nieuws in de gaten.
Categorie:
Tag(s):