woensdag, 2. november 2005 - 23:56

Bommel scoort voor winnend Barça

FC Barcelona deed goede zaken in poule C door met maar liefst 5-0 te winnen van het arme Panathinaikos. Mark van Bommel had een basisplaats en bekroonde die met een doelpunt na al veertig seconden. Samuel Eto'o voegde daar nog drie treffers aan toe, troetelkind Lionel Messi één. Van Bommel werd voortijdig gewisseld, omdat hij op scherp staat in de Champions League. Dankzij de winst heeft Barça zich al geplaatst voor de volgende ronde.

Achter de Catalanen is het zeer spannend geworden. Werder Bremen en Udinese maakten er namelijk een spektakel van. De Duitsers kwamen heel snel op een 3-0 voorsprong, maar raakten daarna het spoor helemaal bijster. Di Natale bracht met twee snelle treffers de Italianen dichterbij, een eigen doelpunt van Schulz zelfs langszij. Uitblinker Micoud schoot alsnog de verdiende 4-3 binnen. Pinzi van Udinese zag het einde van de wedstrijd niet. De middenvelder kreeg twee keer geel.

Panathinaikos, Werder Bremen en Udinese hebben nu allen vier punten uit vier duels. De Grieken ontvangen de volgende keer Udinese, Werder mag naar Camp Nou.
Categorie:
Tag(s):