maandag, 9. mei 2005 - 17:03

Bondscoach Avital Selinger geeft clinic

Uithoorn

KDO-volleybal bestaat dit jaar 40 jaar en er staan diverse activiteiten op stapel stonden om dit te vieren. Eén ervan is de clinic, die dinsdag 17 mei a.s. wordt gegeven, door de huidige bondscoach van het Nederlands damesvolleybalteam Avital Selinger.

Avital heeft aan de basis gestaan van de successen die behaald zijn door het team van Brother Martinus uit Amstelveen, in de jaren tachtig en negentig. Dit resulteerde uiteindelijk in het behalen van de gouden medaille in Atlanta. Door de hele wereld heen heeft hij zijn specifieke kijk op het volleybal overgebracht op menige volleyballer en volleybalster, met indrukwekkende resultaten. Menig team is onder zijn leiding landskampioen of continentkampioen geworden.

Sinds enige tijd is hij nu dan de bondscoach van het oranje damesteam, waar hij druk bezig is de dames klaar te stomen voor de grote toernooien. Daarbij maakt hij gebruik van de huidige ‘oude’ garde aangevuld met jong talent.

Iedereen is van harte welkom om dit evenement bij te wonen en te komen kijken naar de verrichtingen van de KDO-volleybal jeugd, onder leiding van Avital. De clinic vindt plaats in de KDO-sporthal in De Kwakel op dinsdag 17 mei a.s. en begint om 19.30 uur. © BON / Miranda van der Sloot
Provincie:
Tag(s):