maandag, 14. februari 2005 - 21:13

Bordjes wisselen voor de vorm

Utrecht

Tafeldekken anno 2005 wordt omgevormd, leve de tafelmode. Het nieuwe merk in tafel- en keukengerei roept de revolutie uit. Het zet gevestigde ideeën over tafeldekking op zijn kop. Geen wonder, want dit merk komt uit Down Under.

In Australië, Nieuw Zeeland, Engeland, Israël en Zuid Afrika is Maxwell & Williams al een groot succes. Nu is de beurt aan Nederland. Het idee is simpel. Zet een basis neer voor de gedekte tafel en gebruik accessoires voor een snelle sfeerwissel. Maxwell & Williams staat voor culinair en is trendy en tijdloos tegelijkertijd. De mondiale keuken staat model voor alle ontwerpen. Kenmerkende Aziatische, Marokkaanse, Italiaanse of Spaanse onderdelen ondersteunen de eetsferen. Daarbij komen trendy schalen, onderborden en vazen maar ook bestek, peper- en zoutmolens en glazen. Verschillende items verkrijgbaar in wit en gekleurd porselein of Bone China, ideaal als aanvulling op de ‘White Basics’.

De porseleinserie ‘White Basics’ met meer dan 200 verschillende items is de basis en geeft elke tafeldekking vorm. Ronde borden worden gecombineerd met vierkante en triangel borden. Schaaltjes in maanvorm, ovaal, rechthoekig, vierkant, rond met zachte hoeken en alle andere denkbare modellen horen erbij. Dus fantaseren en combineren maar. Leuk voor haar en voor hem. Alle meetkundige figuren komen ter tafel. En rekenen mag. Want een dergelijke formule vol afwisseling en regelmatige aanvulling is alleen mogelijk bij een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Maxwell & Williams levert topkwaliteit tegen waanzinnige prijzen. Dus een potje breken mag voortaan iedereen.

Advies verkoopprijs: White Basics vanaf € 1,95, Bone China vanaf € 3,95.
Verkoop- en productinfo voor Nederland: Maxwell & Williams Designer Homewares.
Tel: +31.(0).30 630.23.13 of kijk op: www.maxwellandwilliams.nl

©BON/foto:Trendpers
Categorie:
Tag(s):