woensdag, 23. november 2005 - 13:44

Brutale agressieve inbreker

Enschede

Een brutale inbreker stond dinsdag oog in oog met 2 studenten toen hij aan het inbreken was. Hij had een laptop van één van hen onder de arm, toen de studenten vroegen de laptop terug te geven sloeg hij een fles kapot en bedreigde het tweetal ermee. Na een achtervolging ontkwam hij ook nog

Twee studenten hoorden dinsdag glasgerinkel in hun studentenwoning aan de Strootsweg. Toen zij op onderzoek uitgingen stuitten zij op een inbreker die al een laptop onder zijn arm had. Toen zij vroegen de laptop weer terug te geven sloeg de brutale inbreker een fles kapot en bedreigde het tweetal ermee, waarna hij op de vlucht sloeg op een fiets. De twee studenten zetten de achtervolging in maar op de Hendrik ter Kuilestraat wist hij toch te ontkomen.

De man heeft het volgende signalement: blanke man, Nederlands sprekend, ongeveer 30 tot 40 jaar oud, lengte 1.75-1.80m, normaal tot tenger postuur, kort blond haar, kalend. Hij was gekleed in een donkere jas met een witte streep over de mouwen en donkere broek.
De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of Bel Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):