zondag, 27. maart 2005 - 21:07

Buiten eten in stijl

Tynaarlo

Buiten eten is altijd leuker. De zon zorgt voor een vrolijk gemoed en het lijkt wel alsof het eten altijd beter smaakt. Lekker in de zon met een aperitiefje wachten tot het eten komt. Alleen een beetje vervelend voor de kok. Die staat binnen te zwoegen en kan dus niet genieten van de gezelligheid en het heerlijke weer. Eigenlijk zou de keuken buiten moeten staan. En laat Evolve nu net die gedachte hebben gehad: het innovatieve bedrijf komt met prachtige keukens voor buiten.

Gemak en uitstraling gaan hand in hand bij de Outdoorkitchen die ook binnen een waar juweel is. Hoogwaardig, gekleurd beton, gecombineerd met deurtjes van matglas zorgt voor een even stijlvolle, als trendy uitstraling. Stoer steen gecombineerd met subtiele, moderne details. De keukens ogen natuurlijk, maar zijn voorzien van de modernste snufjes uit keukenland.

Vogels zingen om het hardst terwijl de zon het gezicht bruint en de pan hetzelfde doet met het vlees. Op vakantie geweest? Nee, de hele zomer buiten gekookt. Spoelunits, bakplaten, wokplaten, gas steengrills en zelfs complete ovens zijn nu gewoon buiten te hanteren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Als het buiten warm is komt een koelkast natuurlijk ook van pas. Geen probleem, want ook die is gemakkelijk te integreren.

Vorm, afmetingen en inbouwapparatuur zijn allemaal naar eigen wens te bepalen. Evolve voert alle wensen uit en zet een complete keuken in elkaar. Gebaseerd op de betonnen units. Deze kunnen in allerlei kleuren geleverd worden. Van chic zwart tot fris lentegroen. De kookunits zijn leverbaar voor gas en elektriciteit. En natuurlijk draagt Evolve ook zorg voor de afvoer en bedrading. Een kant en klare
‘custommade’ keuken dus. Die zo mooi en multifunctioneel is dat hij ook gewoon binnen te gebruiken is.

Advies verkoopprijs zoals afgebeeld: € 9500,00.
Verkoop- en productinfo: EVOLVE/ Vriezema Betonprodukten,
tel: +31 (0) 592 54.46.33 of kijk op www.go2evolve.com
Categorie:
Tag(s):